Behiboho

-> Webshop <-

Renew, reuse, relove.
Lifestyle accessoires van gerecycled materiaal in Bohemian stijl.
Behiboho geeft ‘vergeten’ en tweedehands materialen een tweede leven. Naast restant stoffen maak ik gebruik van gebruikte materialen van goede kwaliteit zoals het leer van oude meubels, de stof van oude gordijnen en kleren, of de ritsen uit oude kussens. Zonde om weg te gooien en geweldig om wat nieuws van te maken! In bohemian stijl maak ik er o.a. tassen en meditatiekussens van. Ook maak ik van kantoenen tenten die hun dienst bewezen hebben allerlei mooie lifestyle accessoires.

Waar staat Behiboho voor?
Behi komt van mijn naam Berdi Hissink en boho is de afkorting van bohemian.

Bohemian.
Ik houd van de Bohemian stijl. Mocht je het niet kennen, het is een beetje hippie en gypsy. Het is lekker lossig met vrolijke kleuren. Deze stijl houd ik graag aan bij het maken van mijn producten.
Zelf koop ik ook het liefst tweedehands spullen zoals oude kastjes en schilderijtjes van de kringloop. Daar word ik echt blij van.

Hands up for upcycling!
Zo heb ik bijvoorbeeld een oude leren stoel gekregen van de ouders van een vriendin van mij, om het leer van te gebruiken. Ik heb het leer eraf gehaald en er prachtige tassen en armbanden van gemaakt. Super leuk!

Alles is gemaakt met veel plezier en liefde.
Als je producten van Behiboho koopt, weet je dat het met veel plezier en liefde gemaakt is. Wel zo fijn om te weten en het geeft iedereen een goed gevoel! Spread the word and the love!

Jouw unieke item op maat gemaakt.
Heb jij een specifieke wens voor bijvoorbeeld een kussen of tas, dit kan ik voor je verzorgen. Geheel op maat gemaakt voor jou. Ik vraag hierbij een betaling van 50% vooraf te voldoen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Klik hier om naar de webshop te gaan.
De webshop wordt verder aangevuld met;

  • Tassen
  • Meditatiekussens
  • Bolsters
  • Massagekussens
  • Sierkussens
  • Portemonnees
  • Armbanden
  • Etuis
Behiboho - lifestyle accessoires van gerecycled materiaal in Bohemian stijl.

Behiboho is een merknaam van Berdesign.
Berdesign en Behiboho zijn vrijgesteld van BTW.
Voorwaarden Berdesign en Behiboho.

Blijf op de hoogte en volg Behiboho op social media;