Over mij

Mijn naam is Berdi Hissink en ik ben 36 jaar oud. Het liefst ben ik bezig met iets creatiefs. Of dat nu is met muziek, een mooie lap stof achter de naaimachine, of met verf op een groot doek, ik ben graag bezig met iets moois maken. Daar word ik echt blij van!

Toen ik nog op school zat was het mijn plan om een eigen café te beginnen. Na mijn horeca opleiding kwam ik er steeds meer achter dat ik vooral met de inrichting en uitstraling van het café bezig was. Het concept, de doelgroep, hoe deze te bereiken, de uitstraling doormiddel van de huisstijl, dus eigenlijk het gehele marketing gedeelte. Ik ben me wat meer gaan verdiepen in sales en marketing en ben gaan werken als accountmanager bij een uitgeverij. Ook heb ik een opleiding module sales en accountmanagement gedaan. Toen begon er een idee te borrelen voor een netwerk voor zzp’ers met daarbij een dienstenaanbod zoals huisstijl ontwerp en webdesign. Dit was ZZP Zutphen. Ik heb dit van 2013 tot 2019 met veel plezier gerund. Nadat ik dit bedrijf verkocht heb ben ik weer in loondienst gaan werken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben sinds begin 2023 weer voor mezelf begonnen. Onder de naam Berdesign, met daarbij de merknaam Behiboho.

Met Berdesign help ik ondernemers op gebied van huisstijl ontwerp en het meedenken en uitvoeren van allerlei gave marketing en promotie mogelijkheden voor bedrijven. Dus logo design, maar ook gepersonaliseerde relatiegeschenken of opvallende reclame-uitingen. Van meedenken tot uitvoeren.

Behiboho is een geweldige combinatie van duurzaam verantwoord produceren, en werken met plezier. Iets wat vooral op gebied van stoffen producten vaak ver te zoeken is omdat veel gemaakt wordt in sweatshops in verre landen. En door te werken met gerecyclede materialen zoals stoffen van oude gordijnen en ritsen uit oude kleren, of vullingen uit oude kussens, geef ik dit een 2e leven.

Hartstikke leuk dat je dit stukje hebt gelezen over mij en ik hoop dat je blij wordt van mijn website.
Voor vragen neem gerust contact op!